Παιδικό τμήμα

Η μεθοδολογία μας

Η πυγμαχία διδάσκει στα παιδιά την πειθαρχία και την αυτοσυγκέντρωση, καθώς κατανοούν τη σημασία της αφοσίωσης και της προσήλωσης στους στόχους τους.

Μέσα από το παιδικό τμήμα, τα παιδιά αποκτούν όχι μόνο αθλητικές δεξιότητες, αλλά και βασικές αρχές υγιεινής και ευεξίας που τους συντροφεύουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Οι προπονητές του παιδικού τμήματος είναι καταρτισμένοι να εκπαιδεύουν παιδιά και να τους διδάσκουν τις βασικές τεχνικές της πυγμαχίας με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Έμφαση στην ασφάλεια

Η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητα. Διασφαλίζουμε ότι οι προπονήσεις γίνονται με τις κατάλληλες προφυλάξεις και εξοπλισμό, προστατεύοντας τα παιδιά από τραυματισμούς.

Διασκεδαστικό περιβάλλον

Το παιδικό τμήμα δημιουργεί μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα, όπου τα παιδιά νιώθουν άνετα να εξερευνήσουν τον κόσμο της πυγμαχίας. Οι προπονήσεις συνδυάζουν τον αγώνα με το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Ανάπτυξη προσωπικών χαρακτηριστικών

Το παιδικό τμήμα προάγει την ανάπτυξη θετικών χαρακτηριστικών όπως η αυτοπεποίθηση, η αυτοσυγκέντρωση, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τους άλλους.

Ομαδικό πνεύμα

Τα παιδιά συνεργάζονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα , ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας.

Διατήρησης της υγείας και της ευεξίας

Στο παιδικό τμήμα, η έμφαση δίνεται όχι μόνο στην εκμάθηση των πυγμαχικών τεχνικών, αλλά και στην προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής για τα παιδιά. Οι προπονητές προσέχουν τη διατροφή και την αναγκαία άσκηση των παιδιών, προωθώντας τη φυσική τους κατάσταση και την ευεξία.

Εμπιστευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα!

Βασικές τεχνικές πυγμαχίας

Το παιδί μαθαίνει τις βασικές τεχνικές του αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων, των κινήσεων των ποδιών και των χεριών, των χτυπημάτων και των αμυντικών κινήσεων. Αυτές οι βασικές τεχνικές είναι οι θεμέλιοι λίθοι πάνω στους οποίους θα χτίσει τις δεξιότητές του ως πυγμάχος.

Αυτοπεποίθηση και πειθαρχία

Η πυγμαχία διδάσκει τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Μέσω της προπόνησης και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν, τα παιδιά αναπτύσσουν πίστη στον εαυτό τους και κατανοούν την αξία της προσπάθειας και της αφοσίωσης. Επίσης, μαθαίνουν πειθαρχία και σεβασμό προς τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους.

Αγωνιστικό πνεύμα και αθλητική νοοτροπία

Μέσω των προπονήσεων και των αγώνων, τα παιδιά αναπτύσσουν αγωνιστικό πνεύμα και αθλητική νοοτροπία. Μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να αντιδρούν σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αναπτύσσουν το πνεύμα ανταγωνισμού και την ικανότητα να δουλεύουν σκληρά για να βελτιωθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μείνετε ενημερωμένοι για καινούρια άρθρα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε χρειάζεται ξέρετε!