Personal Training

Προσωπική Προπόνηση

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη προπόνηση για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο άθλημα

Οι προσωπικές προπονήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 έως 4 άτομα σε κλειστό group

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Κάθε προπονητική συνεδρία είναι σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη αποκλειστικά για τις ανάγκες και τους στόχους του ατόμου που προπονείται. Ο προπονητής λαμβάνει υπόψη την ικανότητα, τη φυσική κατάσταση και τους προσωπικούς στόχους του αθλητή, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που του ταιριάζει απόλυτα.

Άμεση δράση

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, παρέχεται άμεση δράση και διορθώσεις σχετικά με την τεχνική του αθλητή. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της τεχνικής του και την αποτελεσματικότητα των κινήσεών του.

Εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης

Ο προπονητής δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, αντοχής, τεχνικής και σπαρινγκ, ανάλογα με τους στόχους του αθλητή.

Προσαρμογή και πρόοδος

Το πρόγραμμα προπόνησης προσαρμόζεται και εξελίσσεται στον χρόνο, ώστε να ανταποκρίνεται στην πρόοδο του αθλητή και να εξασφαλίζει συνεχή βελτίωση.

Ασφάλεια

Ο προπονητής δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια του αθλητή, διασφαλίζοντας ότι οι ασκήσεις γίνονται με σωστή τεχνική και ασφαλή μέτρα.

Μέγιστη απόδοση

Ο στόχος του personal training στην πυγμαχία είναι να επιτευχθεί μέγιστη απόδοση από τον αθλητή, βελτιώνοντας την τεχνική του, τη δύναμη, την αντοχή και το αγωνιστικό του πνεύμα.

Εμπιστευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα!

Μείνετε ενημερωμένοι για καινούρια άρθρα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε χρειάζεται ξέρετε!